Aktuelle dyr til salg

Avlshopper

3 skønne hopper søger nyt hjem.

Vi er kommet i den situation at vi har fået for mange hopper og derfor skal til at sælge lidt ud.

Chili og Nete er veninder og er begge født i 2017. Nete er muligvis drægtig.

De er søde og sympatiske piger af den lidt forsigtige type. De har lært at få grime på, men er ikke trækvante. På fotoet har Chili fået klippet pandehåret af pga. burrer, men lad dig ikke narre. Hun har en god og tæt uld. Nete er meget nysgerrig og følger med i alt hvad der sker. Hun ligner konstant en der smiler og hendes udtryksfulde hoved med de nysgerrige øjne dukker op over alt.

Med til flokken hører Valentina som er Chili´s datter. Valentina er født 13/2 2022. Hun er en livskraftig lille pige med mod på livet. Hun er formentlig lys beige.

Det er en fin lille harmonisk flok som enten kan supplere en nuværende flok eller fungere som opstartsflok for en ny alpacaejer.

Jeg stiller en række krav til køber:

  • Alpacaerne skal klippes hvert år.
  • De skal gennemgå regelmæssigt parasittjek
  • De skal fodres med et foder der er tilpasset alpacaer.
  • Der må ikke gå hingste fast i flokken
  • Du skal have tilegnet dig viden om hold af alpaca og i det hele taget kunne tilbyde dem de rette rammer for et godt alpacaliv.  

Med i prisen følger grimer, træktove, foder til den første tid samt deltagelse på introkursus eller håndteringskursus (alt efter hvor erfaren du er).

Pris: 60.000 kr. inkl. moms

Kun seriøs henvendelse. Kontakt Katja Piil på tlf. 23326941 eller mail: kontakt@alpati.dk

Transport kan tilkøbes.

Til den rette køber kan 1 til 2 ekstra hopper evt. tilkøbes.

Ønskes hopperne bedækket (til sommer) med vores hingst Simon fra Österlen, kan dette aftales til en favorabelpris.


2 Avlshopper sælges.

Vi er kommet i den situation at vi har fået for mange hopper og derfor skal til at sælge lidt ud.

Leah 1: Beige. Født 2020 i Sverige. Leah er modig og tillidsfuld. Hun har fungeret som gåtursalpaca og på opgaver ud af huset. Hun kan til tider være lidt grænsesøgende (især hvis der er mad i sigte) og det er derfor vigtigt at hun kommer til et hjem med erfarne alpacaejere, der forstår at sætte de rette grænser. Leah er en fiks lille alpaca med gode proportioner og en fin uld. Hun deltog på alpacashow 2021. Vi sælger hende udelukkende pga. pladsmangel og fordi at vi mener at hun vil fungere bedre i et hjem med færre besøgende og dermed mere klare rammer. Vi har haft Leah siden hun var 7 måneder.

Lea 2: Brun. Født 2018. Lea har en stor personlighed og en egen vilje. Hun er lidt skeptisk overfor mennesker, men gør store fremskridt hver dag. Det er vigtigt for os at hun kommer til et hjem med forståelse for alpacaadfærd, således at hun kan fortsætte sin positive udvikling. Vi har haft Lea i omkring 4 måneder. Vi har købt hende med henblik på at hjælpe den tidligere ejer med at finde Lea et nyt hjem. Hun er muligvis drægtig.

Jeg stiller en række krav til køber:

– Alpacaerne skal klippes hvert år.
– De skal gennemgå regelmæssigt parasittjek
– De skal fodres med et foder der er tilpasset alpacaer.
– Der må ikke gå hingste fast i flokken
– Du skal have tilegnet dig viden om hold af alpaca og i det hele taget kunne tilbyde dem de rette rammer for et godt alpacaliv.

Med i prisen følger grimer, træktove, foder til den første tid samt deltagelse på håndteringskursus.

Samlet pris 45.000 kr. inkl. moms

Ønskes hopperne bedækket (til sommer) med vores hingst Simon fra Österlen, kan dette aftales til en favorabelpris.

Navne forklaring: Begge alpacaer hed Lea (med og uden h, da de kom til os). Sidst ankomne Lea, kender selv sit navn og vi har derfor ikke nænnet at kalde hende noget andet og Leah 1 som vi har haft i langt tid, kan vi ikke finde ud af at kalde noget andet… I dagligtale kalder vi dem Leah Hvid og Lea Brun.

Kun seriøs henvendelse. Kontakt Katja Piil på tlf. 23326941 eller mail: kontakt@alpati.dk

Transport kan tilkøbes.

Foto: Lea Brun og Leah Hvid. Lea Brun har fået klippet sit pandehår af fordi det var fyldt med burrer.

Bemærk: Alpacaen er flokdyr, og vi sælger ikke mindre end to dyr ad gangen. Har du ikke dyr i forvejen, skal du købe mindst tre.

Mød vores alpacaer her

Unge vallakker

I løbet af 2022 kommer der unge veltrænede vallakker til salg. Kontakt os for flere oplysninger og for at blive skrevet op.

Bemærk: Alpacaen er flokdyr, og vi sælger ikke mindre end to dyr ad gangen. Har du ikke dyr i forvejen skal du købe mindst tre.

Mød vores alpacaer her