Alpaca-kursus: Udvidet grundfundament

Vælg mellem 1 og 2 hele dage (12 timer i alt).  

På dette kursus er der indlagt væsentlig mere tid til at komme i dybden end på vores vanlige introkurser (grundfundament). Kurset henvender sig derfor til både nye og erfarne ejere. Kurset strækker sig over to dage, men er opdelt således, at du også kan vælge kun at deltage en af dagene. Vælger du kun at deltage på dag to, kræver det dog, at du har et grundlæggende kendskab til alpaca (eller lama).

Dag 1/2: Livet med alpaca. Bliv klædt godt på til en hverdag med alpacaer.

Dag 1 handler om alt det praktiske såsom faciliteter, pasning, sundhed, mv. Dagen henvender sig primært til nye eller kommende ejere, men er bestemt ikke irrelevant for erfarne ejere, som kan få input til ændringer i rutiner og setup. Dagen inkluderer en gåtur med alpaca.

Dag 2/2: Håndtering og det gode samarbejde. Simple teknikker og små ændringer i arbejdsgange, der kan gøre store forskelle.

Dag 2 handler om håndtering, og hvordan vi skaber en god relation og en lettere hverdag. Dagen henvender sig både til nye og erfarne ejere. Dagen vil være en blanding af teori og praktiske øvelser.

Hvor: Alpati Alpacapark, Bukkerupvej 100, 4340 Tølløse

Hvornår: Kurset oprettes på forespørgsel

Kontakt og tilmelding: kontakt@alpati.dk eller på tlf: 23326941

Pris: En dag 900 kr. Begge dage 1500 kr. Ved tilmelding af flere personer fra samme gård er prisen på de efterfølgende 1200 kr.