Salg af Alpakaer !

Jeg vil gerne sikre mig at de alpakaer jeg sælger kommer til gode og trykke hjem. Derfor har jeg en række krav til dig som køber.

Du skal have sat dig ind i alpakaens pasning og pleje. Med i prisen når du køber alpakaer hos mig er altid en grundig introduktion eller et kursus. Vi snakker sammen om hvad der passer dig bedst.

Jeg sælger ikke dyr enkeltvis. Et dyr der kommer alene ind i en ny flok risikerer at blive ensom eller holdt udenfor også selv om den er i samme indhegning som de øvrige dyr.

Alpakaerne skal gå mindst 3 individer sammen og aldrig hingste og hopper i samme flok.

De dyr jeg sælger er håndterede med udgangspunkt i CameliDynamics principper. Mit udgangspunkt er at ingen af mine dyr bliver solgt før end de har deres grunduddannelse på plads. Dvs. at de er vant til at blive håndterede, at de er grimevante og kan trækkes med. Desuden vil de have stiftet bekendtskab med at løfte ben og at gå i trailer.

Hvis det er muligt vil jeg helst selv levere dyrene hos dig, således at overgangen bliver så blid som muligt.

Er du interesseret i at købe dyr fra mig, så kan du blive skrevet op i mit købskartotek. Efterhånden som jeg har salgsklare dyr forsøger jeg at skabe små flokke som trives godt sammen og som passer til den enkelte køber. Det er altså ikke således at den der står øverst i købskartoteket nødvendigvis får tilbudt den første salgsklare flok. Det afhænger af om dyrenes egenskaber og sind matcher køberens ønsker og de omgivelser som der tilbydes.

Hvis du vil skrives op i købskartoteket skal du ringe til mig så vi kan tage en snak og du skal efterfølgende sende mig en mail med en kort beskrivelse af de vigtigste kriterier for dine kommende dyr. Skriv også gerne lidt om dig selv og dine planer og ønsker med dyrene.

 

Jeg bruger lang tid på at træne med dyrene og på at lære dem og deres personligheder at kende og det er derfor vigtigt for mig at de kommer videre til de rette hjem. En alpaka er ikke bare en alpaka!

 

Priserne afspejler det enkelte dyrs træningsniveau, temperament, alder, uldkvalitet, afstamning, farve mv.

Med i prisen er en kursus- eller introdag. Dyrets grime. Foder til den første tid. Levering på Sjælland (bor du længere væk så snakker vi om det).

ALPATI

OBS! De fleste arrangementer foregår i Gystinge, 4100 Ringsted

tlf: 23326941  mail: kontakt@alpati.dk   

postadresse: ALPATI v/Piil, Bukkerupvej 100, 4340 Tølløse   cvr: 40930698

ALPATI